Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Noizes Hoveniers - Tuinaanleg en Onderhoud

Tuinverlichting

Als de zon onder is gegaan en de dag ten einde loopt, kunt u nog steeds genieten van uw mooie tuin. Met sfeervolle en subtiele verlichting blijft uw tuin een plek waar je gewoon niet weg wilt. En dat hoeft dan ook helemaal niet! 

Noizes Hoveniers adviseert In-Lite verlichtingsproducten. Dit is 12 volt buitenverlichting van eigen Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus. Wij verzorgen de complete installatie!

Dit verlichtingsysteem kan worden uitgevoerd met een tijdschakelaar die er voor zorgt dat de verlichting automatisch aangaat als het donker wordt, en na verloop van de door u ingestelde tijd ook weer uitschakelt. Een andere optie is het automatisch inschakelen van de verlichting zodra beweging wordt gedetecteerd. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij vertellen u er graag alles over.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe Noizes Hoveniers u van dienst kan zijn.

Velden met * zijn verplicht
Wij hebben net zo'n hekel aan spam en ongewenste telefoontjes als u. Daarom verzekeren wij u dat de door u ingevulde gegevens uitsluitend zullen worden gebruikt om op uw bericht te reageren.