Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Noizes Hoveniers - Tuinaanleg en Onderhoud

Fotoalbum: De totale metamorfose van een achtertuin in Alkmaar

Van onkruidparadijs naar 'buitenwoonkamer'. Aan deze tuin in Alkmaar was al heel lang niets meer gedaan, en dat was duidelijk te zien. Veel eer te behalen voor Noizes Hoveniers! De opdrachtgevers lieten het maken van een ontwerp over aan ons, en waren meteen net zo enthousiast als wij. Een combinatie van tegels en klinkers, cortenstalen plantenbakken, schuttingen en verlichting voor de finishing touch.

Er waren ideeën op het gebied van de beplanting, maar ook dat werd uiteindelijk aan het oordeel van Noizes overgelaten. Voor de lelijke kliko's die nu eenmaal in de achtertuin moesten worden geplaatst, werd een fraaie oplossing gevonden in de vorm van een 'kliko-kist'.

In iets meer dan een week tijd werd dit onkruidparadijs omgetoverd tot een achtertuin waar je graag in zit om van een zomeravond te genieten maar die ook in de andere jaargetijden veel plezier zal geven door uitgekiende beplanting.

Klik op de afbeeldingen om een vergroting te zien

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe Noizes Hoveniers u van dienst kan zijn.

Velden met * zijn verplicht
Wij hebben net zo'n hekel aan spam en ongewenste telefoontjes als u. Daarom verzekeren wij u dat de door u ingevulde gegevens uitsluitend zullen worden gebruikt om op uw bericht te reageren.